Didactique

Le musée dispose d'un guide pédagogique pour travailler le contenu de l'exposition permanente. Pour accéder à votre téléchargement de contenu et il faut être un utilisateur enregistré. Les enseignants ou les enseignants qui ne sont pas inscrits peuvent demander un nouveau compte.

El Museu Comarcal de l'Horta Sud offre chaque cours dans les écoles qu'il groupes de visiteurs des horaires, des activités et un atelier. Toute l'information se trouve dans le guide mis au point des activités que je peux télécharger en format pdf. EscucharLeer fonéticamente 

Diccionario - Ver diccionario detallado

 

Per a poder treballar els continguts del Betlem i les tradicions populars relacionades amb la festa del Nadal, hem elaborat aquesta guia didàctica que podeu descarregar ací per a treballar amb les escoles o amb les famílies. Per a poder accedir al seu contingut i descarregar-la cal estar registrat com a usuari. Si no esteu registrats podeu sol·licitar un compte nou.

"UN MUSEU PER A TOTHOM 2015-2016"

El Museu Comarcal de l'Horta Sud ofereix cada any una programació d'activitats i tallers orientada als grups concertats que ens visiten. Tota la informació es troba explicada en la guia d'activitats que poden descarregar-se en format pdf. Per qualsevol consulta o aclariment, no dubten en contactar amb nosaltres.

El Museu Comarcal de l'Horta Sud ofereix cada curs als grups escolar que ens visiten,  una programació d'activitats i tallers. Tota la informació es troba explicada en la guia d'activitats, que poden descarregar-se en format pdf. Per a qualsevol consulta o aclariment no dubten en contactar amb nosaltres.

El Museu Comarcal de l’Horta Sud “Josep Ferrís March” albergarà del 8 d'octubre fins el 9 de desembre de 2014,  l’exposició “ Pobles abandonats, pobles en la memòria” produïda pel Museu Valencià d'Etnologia i la Diputació de València. Des del Museu Comarcal hem apostat per acollir esta interessant mostra per a posar-la a l’abast del visitant individual i dels centres educatius de la nostra comarca, ja que pensem que es tracta d’una bona oportunitat per a aprofundir en el coneixement de la nostra història a través del nostre paisatge i del patrimoni que l'integra.

Podeu consultar la guia açí