Concerts

Cicle Música a l’Andana

Un dissabte al mes entre gener i maig, a les 18 hores l’andana del museu acull el Cicle de Concerts per a la formació de jóvens músics que estudien en els Conservatoris Professionals de Música de Torrent i  Catarroja. Amb esta iniciativa el museu obri les portes a una manifestació cultural arrelada i viva en la comarca com és la música, que troba la manifestació més popular en les bandes musicals que estàn presents en tots els pobles.

Cicle Música al Museu

Este cicle està destinat a difondre la música tradicional valenciana, tant des del vessant més folclòric com des de la seua projecció actual. Este cicle, consolidat com una de les activitats més valorades del museu, conta amb un públic fidel que torna cada any. El repte és arribar a altres col·lectius que a priori no estàn familiaritzats amb este tipus de música.

Cicle de Campanes

Esta activitat s’enmarca dins dels objectius generals del museu per a promoure la conservació i difusió del patrimoni cultural de la comarca. Els sons de les campanes han acompanyat la vida quotidiana de les generacions passades, i els tocs constitueixen hui día codis indescifrables per a molts de nosaltres. Amb esta activitat ens aproximamem a la comprensió i enteniment d’ un patrimoni immaterial comú en tota la comarca.