NOU HORARI

TANCAT PER OBRES

Disculpen les molèsties

Serà Horta Sud 2030

El projecte Serà Horta Sud 2030 és un projecte que sorgeix de la col·laboració entre la Fundació Horta Sud, el teixit associatiu i empresarial de la comarca, el museu, la Mancomunitat Horta Sud i la Diputació de València, i que té com a finalitat conscienciar, debatre i proposar mesures i accions alineades amb el compliment de l’Agenda Urbana 2030 i els ODS per a la vertebració i millora de la comarca i la qualitat de vida de la seva gent.

Col·labora

El Museu Comarcal de l’Horta Sud, proposa la campanya col·laborativa “Visions de la pandèmia a l’Horta Sud” amb la finalitat de preservar els testimonis de la memòria oral, gràfica, i audiovisual del pas de la COVID-19 per la comarca. Iniciem un procés de recollida de material gràfic, audiovisual i documental que testimonien els moments viscuts durant la pandèmia a l’Horta Sud.

 

Relectures

Este projecte, subvencionat per la Generalitat Valenciana i a través d’ un estudi de la Universitat de València, oferix mirades diverses dirigides a les coleccions que alberguen cadascun dels museus participants, amb la intenció de generar nous discursos que permeten al visitant reflexionar al voltant del paper de la dona, dels mites patriarcals o de la desigualtat social entre homes i dones.

Relectures

Etnoxarxa

La Xarxa de Museus Etnològics Locals és una estructura cultural de cooperació, assessorament i formació que té com a objectiu trencar l’aïllament dels museus locals creant un espai de comunicació i cooperació compartit

Etnoxarxa

IN.CLU.MAP

Projecte liderat per Cisita Parma amb el cofinançament del programa Erasmus + de la Unió Europea, que involucra a 4 escoles secundàries situades a Emília, Llombardia, Espanya i Portugal i 4 museus com a guardians de la cultura material de la tradició popular.

INCLU.MA.P

Eulac Museums

Eulac Museums & Community és un projecte internacional sobre museus i comunitats locals.  Pots conéixer-ho i visitar l’exposició virtual d’ objectes 3D en este enllaç.

Eulac Museums