NOU HORARI

En setembre, l’horari d’apertura serà:

De dilluns a divendres de 10 a 13 hores.

Dimecres de 10 a 13 i de 17 a 20 hores

Serà Horta Sud 2030

El projecte Serà Horta Sud 2030 és un projecte que sorgeix de la col·laboració entre la Fundació Horta Sud, el teixit associatiu i empresarial de la comarca, el museu, la Mancomunitat Horta Sud i la Diputació de València, i que té com a finalitat conscienciar, debatre i proposar mesures i accions alineades amb el compliment de l’Agenda Urbana 2030 i els ODS per a la vertebració i millora de la comarca i la qualitat de vida de la seva gent.

Col·labora

El Museu Comarcal de l’Horta Sud, proposa la campanya col·laborativa “Visions de la pandèmia a l’Horta Sud” amb la finalitat de preservar els testimonis de la memòria oral, gràfica, i audiovisual del pas de la COVID-19 per la comarca. Iniciem un procés de recollida de material gràfic, audiovisual i documental que testimonien els moments viscuts durant la pandèmia a l’Horta Sud.

 

Relectures

Este projecte, subvencionat per la Generalitat Valenciana i a través d’ un estudi de la Universitat de València, oferix mirades diverses dirigides a les coleccions que alberguen cadascun dels museus participants, amb la intenció de generar nous discursos que permeten al visitant reflexionar al voltant del paper de la dona, dels mites patriarcals o de la desigualtat social entre homes i dones.

Relectures

Etnoxarxa

La Xarxa de Museus Etnològics Locals és una estructura cultural de cooperació, assessorament i formació que té com a objectiu trencar l’aïllament dels museus locals creant un espai de comunicació i cooperació compartit

Etnoxarxa

IN.CLU.MAP

Projecte liderat per Cisita Parma amb el cofinançament del programa Erasmus + de la Unió Europea, que involucra a 4 escoles secundàries situades a Emília, Llombardia, Espanya i Portugal i 4 museus com a guardians de la cultura material de la tradició popular.

INCLU.MA.P

Eulac Museums

Eulac Museums & Community és un projecte internacional sobre museus i comunitats locals.  Pots conéixer-ho i visitar l’exposició virtual d’ objectes 3D en este enllaç.

Eulac Museums